dimecres, 14 de gener del 2009

La polèmica de la religió també viatja en autobús

Cristians: Déu existeix.



Ateos: Déu no existeix.

A Barcelona es va seguir una polémica sorgida de Londres sobre el tema de que si Déu existeix o no. La gent atea, a contractat un servei d'autobusos que porten pancartes enganxades que tenen escrit “Probablemente no hay Dios. Deja de preocuparte y disfruta". Tot va començar a Londres, on un grup de no creients, van decidir de començar una polémica sobre si Déu existeix o no. Ells, com está clar, van contractar uns autobusos amb la mateixa frase que als de Barcelona, després, Barcelona s'hi va sumar i va fer el mateix, i d'aquí poc, a Madrid, pasará el mateix.

Els ateos han posat raons de que Déu no existeix possiblement perquè els cristians o creients, es rebotin i responguin amb el mateix mètode o amb un altre de diferent.

Els cristians han optat per respondre de la mateixa manera, contractant autobusos però en aquest cas, posant en les pancartes: “Dios si existe, disfruta de la vida en cristo”.

S'hauria de remediar sense baralles, ni res per l'estil, cadascú per la seva banda. Si els ateos, volen posar pancartes als autobusos dient que Déu no existeix, doncs que les posin, cadascú és com és i pensa com pensa, i creu com creu. Tothom es lliure de pensar el que vulgui i creure el que vulgui, no es pot obligar a ningú a creure o no creure. També és per la influéncia de família, perquè si la teva família és creient, doncs tú també ho ets, o depèn. Si ets molt independent, pots arribar a fer els teus propis pensaments i creences.