dimecres, 25 de febrer del 2009

Val la pena sortir en els mitjans de comunicació per qualsevol cosa?

Jade Goody és una dona que vivia en un barri molt pobre a prop de Londres, que va conseguir sortir de la miseria gràcies a la telebasura, Goody, amb 27 anys, es va assebentar de que té un cáncer d'úter terminal per ella, però ella vol el benestar dels seus fills i que no els falti de res, morirà en públic, per cobrar una suma molt important de diners. A més que per a això, ha servit perquè augmenti el percentatge de les dones que assisteixen a fer-se les proves per saber si tenen cáncer d'úter o no.

Un altre cas el de la noia de Sevilla Marta del Castillo, assassinada per la seva ex parella. La televisió, sense cap permís de ningú, de Tuenti, una de les xarxes socials com Facebook, perquè el que pujes a qualsevol lloc és teu, de ningú més, encara que pugui accedir fàcilment a aquests continguts.

Tuenti o Facebook i la televisió, en aquests casos, tenen molt poder, perquè poden agafar fotos de qualsevol lloc, si pasa qualsevol desgràcia o alguna cosa. Això a passat amb Marta del Castillo, han agafat fotos seves de la red social on ella intervenia, en aquest cas Tuenti i les han publicat a diaris, han sortit per televisió, sense cap permís.


Jo crec que no pot ser que la televisió, o qualsevol altre mitjà de comunicació, agafi fotos de ningú per qualsevol cosa que passi, perquè el que tu publiques en Internet, encara que ho pugui llegir qui vulgui, segueix sent teu. I si les volen posar al diari, o a la televisió, primer t'haurien de preguntar si vols que aquestes fotos siguin publicades o no.