divendres, 22 de maig de 2009

“Mi estilo de música es el house”

Entrvistador: Jon Carol López
Estrevistat: Lluís Almirall Martínez

“Mi estilo de música es el house”

La entrevista és a Lluís Almirall Martínez un noi que té 13 anys, que estudia a l'Institut IES Torre Del Palau.
Entrevistem a Lluís Almirall Martínez perquè és un noi molt estudios, és divertit i ell sap contestar molt bé les preguntes, també si fas algo malament t'ho corretgeix pero quan ell s'he equivoca a vegades no sap admitir-lo i comença a pegar al qui li ha dit que estava malament però aixó no importa, perquè es un molt bon amic. Parlarem dels esports que ell practica, si li agrada llegir, quina es la seva actora preferida etc.
1.- Que t'agrada fer en el teu temps lliure.
M'agrada quedar amb els amics, sortir a donar un volt, m'agrada parlar amb els amics pel messenger, jugar a un joc online en temps real que es diu Habbo, llegir a vegades, veure la televisió i jugar a futbol.

2.-Practiques algun esport? Quin? Per què?
Sí, practico futbol des de que tenia 5 anys. El practico perquè jo crec que tothom ha de fer un esport perquè és molt bo per la salut, perquè la meva família també es molt esportista i perquè vull estar sempre en forma.

3.- Quina és la última pel·lícula què has vist? De què tracta?
La última pel·lícula que vaig anar a veure va ser El Orígen de Lobezno. Tracta d'un nen que es transforma perquè el nen pensava que la persona que el cuidava era el seu pare, però no era. De la rabia que a tenir quan s'en va assebentar, es va transformar en X-men. Mata al seu veritable pare i s'en van. El seu germà i ell, estan en un grup de persones que totes tenen superpoders, però el Lobezno no vol que matin a gent, al final maten a la novia del protagonista i es venja.

4.- T'agrada llegir? Quins llibres t'han agradat més?
M'agrada llegir, però no tinc gairebé temps per fer-ho. Ara, gairebé només llegeixo els llibres obligatoris de l'institut. A l'estiu és quan puc llegir els llibres que m'agraden. Els que més m'agraden són: Estimat Ronaldinho, Platero y yo i Caperucita en Manhattan.

5.- Que t'agradaria ser de gran? Per què?
Encara no tinc gaire clar el que vull ser de gran, però si em dones a escollir, m'agradaria ser informàtic. Perquè m'agraden les noves tecnologies, el seu funcionament i fins i tot m'agradaria crear el meu propi ordinador a partir de les peces bàsiques.

6.- Què opines sobre la grip porcina?
Aquest tema, està afectant avui en dia a molts habitants d'Amèrica sobre tot, és una malaltia que fins i tot ha arribat a Espanya. Hi ha molta gent que ha mort per no protegir-se amb mascarilles. Aquesta malaltia pot arribar a més.

7.- Quin tipus de música t'agrada més? Per què?
El tipus que m'agrada més és el house, R&B i el pop una mica. El house és la música que se sol posar a les discoteques, i tenen poca lletra, per això m'agraden perquè són de les més “cañeres” y amb poca lletra. El R&B i el pop m'agraden perquè és el que més
s'escolta i algunes cançons m'agraden.

8.-Com et comuniques amb els teus amics després de classe?
Bueno, jo em comunico amb els meus amics y companys de classe pel messenger, també pel telefon mòbil sinó estan conectats, els envio missatges per si he de quedar al dia següent per anar a l'institut junts.

9.- Estas registrat en una xarxa social? Quina?
Sí, estic registrat a varies xarxes socials, com facebook, fotolog i tuenti. M'agrada comunicarme amb la gent també a través d'aquest mètodes, compartir les meves fotos i que la gent comenti en elles.

10.- De tot el que hi ha a internet, què és el que mires més?
El que més miro els diaris per internet, perquè vull estar informat de tot el que passa en el món a cada instant, també m'agrada mirar vídeos a youtube per riure, si són d'humor o també per aprendre coses noves.

11.- Com et mous per la ciutat? Utilitzes el transpot públic?
Depén de on vagi, a vegades agafo el autobús, a vegades el cotxe si vaig amb pressa o a llocs que estan més lluny, depén de la situació. Però gairebé sempre vaig caminant a tots els llocs on vaig.

12.- T'agrada viatjar? Quins llocs has visitat?
Sí, encara que no he visitat molts llocs del món. Doncs, he estat a Sevilla, a Málaga, a Almería, a Córdova, a Huelva, a Granada, a Paris, a Santander i a Mallorca. He visitat tots els monuments i llocs històrics d'aquestes ciutats.

13.- Quin és el teu hobby?
El meu hobby és el futbol. El practico com ja he dit abans, i m'agrada moltíssim veure els partits per la televisió. Algun cop també he anat al camp nou a veure algun partit del Barça. Visca el Barça!

14.- Quin és el teu actor/a favorit/a?
La meva actora favorita és Angelina Jolie perquè té pel·lícules molt interessants com “Los Ángeles de Charlie”, i també perqué és molt guapa.

15.- Estàs al dia de tot el que passa al món?
Sí, acostumo a llegir molt el diari, sobretot digitalment. També miro les notícies, escolto la ràdio, veig programas de la televisió de actualitat, etc.