divendres, 14 de novembre del 2008

Examen: Hannah, no vol un cor

Hannah Jones és una nena dels Estats Units, què pateix leucemia desde fa anys. Els metges li ahn oferit un cor, perquè Hannah pugui prolongar la seva vida uns quans anys. La pobre nena de tan sols 13 anys, no vol, ha decidit lliurement de què vol morir, perquè si s’opera, morirá igualment.
La noia, pateix un malaltia molt forta de coll, que és incurable. "No sé exactament el que Hannah els hi ha dit, pero ha sigut alguna cosa molt poderosa com per convéncer a aquestes persones de que ella tenia raó. Es increíble que una persona tan jove, i que ha atravesat per tantes coses, tingui el coratge per exigir els seus drets. Estem molt orgullosos de la nostra filla." ha dit Andrew, el pare de la nena al diari The Independent.
Els experts opinen que la nena té tota la raó i que els seus pares han sigut molt comprensius amb ella i que s’han ficat a la pell de la nena per poder acceptar la seva desició.
Jo, en el seu lloc no se si ho faria, em sentiría molt confós en el moment d’escollir el que voldría fer amb la meva vida.